Кількість
|
Вартість
|
||
|
Виняткові вірменські страви готуються з продуктів лише найвищої якості. Якщо ви приготуєте челогач свинини додавши потрібну кількість солі, перцю, часнику, паприки, базиліка, коріандру, кмину та ін., ваша страва вийде не тільки ароматною і смачною, але й корисною.
Як приготувати та подати челогач:
Приготувати можна класичним способом — на мангалі або в духовці.
Перед приготуванням м'ясо маринують із цибулею, спеціями, травами, олією.
Подавати челогач прийнято з лавашем і зеленню, можна з маринованою цибулею.
Гарніри до традиційного вірменського шашлику подавати не прийнято, його вважають самодостатньою стравою, смаком якої потрібно насолоджуватися без жодних доповнень.