Кількість
|
Вартість
|
||
|
Відмінна пропозиція для смаженої птиці та дичини. Прекрасно поєднується з різними сирами, особливо смаженими. Сімейний рецепт прямо із серця Біловезької пущі.
Брусниця відома на польській кухні протягом століть. В даний час його найпопулярніша версія – варення. Це чудова пропозиція як доповнення до м'яса.
Ідеально підходить для смаженої індички або іншого свійського птаха, а також для дичини.
Добре поєднується із сирами. Прекрасно поєднується із смаженим камамбером або сиром осципек. Ми рекомендуємо скуштувати блакитні сири, особливо блакитні.
Брусниця – криниця вітамінів і мікроелементів. Він корисний для травлення та покращує зір.
Це чудовий засіб для схуднення, оскільки містить багато поліфенолів, що впливають на активність ферменту, що бере участь у перетравленні жирів.