Количество
|
Стоимость
|
||
|
Швейцарський молочний шоколад Тоблерон із медово-мигдалевою нугою
Склад: цукор, молоко сухе незбиране, масло какао, какао терте, мед (3.0 %), жир молочний, мигдаль (1.6 %), емульгатор (соєвий лецитин), яєчний білок, ароматизатор. У молочній шоколадній масі вміст загального сухого залишку какао - не менш як 25 %, сухого знежиреного залишку какао - не менш як 2.5 %, сухого загального залишку молока - не менш як 12 %, молочного жиру - не менш як 2.5 %.
На 100 г: 528 ккал; білки - 5.6 г; жири - 28 г, з яких насичені - 17 г; вуглеводи - 61 г, з яких цукру - 60 г; харчові волокна - 2.4 г; сіль - 0,12 г.