Кількість
|
Вартість
|
||
|
Салат з маринованих водоростей чука вакаме - це традиційна страва японської кухні, яка стає все більш популярною у всьому світі. Темно-зеленого, майже бурого кольору водорості вакамі ростуть біля берегів Кореї, Китаю, Японії, мають приємний, освіжаючий смак, що нагадує капусту. У перекладі з японської «вакаме» - мариновані морські водорості.
Салат з маринованих водоростей вакаме має простий склад інгредієнтів: водорості, рисовий оцет, білий соєвий соус, агар-агар, цукор та кунжутне масло, кунжутне насіння. Він має оригінальний смак, невелику кількість жирів, вуглеводів і є низькокалорійним, ідеально підходить для тих, хто стежить за своїм здоров'ям. Його подають як самостійну страву або як гарнір до риби або м'яса.